Professioneel CV onderhoud in Geleen

Preventief onderhoud van uw CV ketel kan veel problemen voorkomen. Bij de onderhoudsbeurt wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en op feilloze werking gecontroleerd. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd bij een inspectie CV ketel en verholpen.

Tijdens een CV onderhoudsbeurt:

  • controleren wij de werking van uw CV ketel, (HR) combi ketel;
  • voeren wij onderhoud aan uw ketel (reinigen, bijvullen, ontluchten);
  • stellen wij uw CV weer goed af;
  • toetsen wij of uw ketel en de omgeving aan alle veiligheidseisen voldoen.

Wanneer moet ik CV ketel onderhoud laten uitvoeren?

CV onderhoud kan het best vlak voor het stookseizoen worden uitgevoerd. In de zomer heeft uw verwarming als het goed is lange tijd stilgestaan; het is belangrijk dat er onderhoud wordt gepleegd voordat het toestel weer op volle toeren gaat draaien. Verstandig is om elk jaar onderhoud aan uw CV ketel te laten uitvoeren. Zo houdt u de installatie in optimale staat.

Sluit een onderhoudscontract voor uw CV af

U kunt in de regio Geleen altijd terecht bij De vakman voor een onderhoudsbeurt aan uw ketel. Tevens kunt u bij ons een onderhoudscontract voor uw CV en verwarming afsluiten. Elk jaar komt een monteur uw CV installatie dan controleren en schoonmaken. Zo bent u verzekerd van een optimaal afgestelde en veilige ketel. Hiermee kunnen storingen en andere gebreken aan uw apparatuur worden voorkomen. In Geleen en omstreken kunt u voor CV onderhoud rekenen op onze ervaren vakmannen!